Haberler

SGK ADANA’DAN ASKON BAŞKANI ÇALIŞKAN’A ZİYARET

Adana Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bilal Canbolat ve İl Müdür Yardımcısı Ali Yüce Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan’ı ziyaret etti.

İstihdamın artırılması, işçi ve işveren hakları gibi konuların görüşüldüğü ziyarette ASKON Başkanı Çalışkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için SGK İl Müdürü Canbolat’a ve İl Müdür Yardımcısı Yüce'ye teşekkürlerini iletti.

 

Başkan Çalışkan ayrıca: “Sosyal Güvenlik Kurumu ülkemizin önemli kurumlarından bir tanesidir. Bu nadide kurumun milyonlarca işçi, işveren ve emeklinin refah seviyesinin yükseltilmesi, haklarının korunması gibi konularda çalışmalarını gayretle sürdürdüğünü hepimiz görmekteyiz. Başta il müdürümüz ve müdür yardımcımız olmak üzere tüm kurum çalışanlarına görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.

 

SGK Adana İl Müdürü Bilal Canbolat misafirperverlikleri için Başkan Çalışkan’a teşekkür ederken, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Cevdet Ceylan tarafından gönderilen “Teşekkür Belgesini” takdim etti.