Haberler

Bizim Milletimiz, Bin Yıl Milli Görüş ile Dünyaya Hakim Oldu

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, 54.Hükümet Başbakanı Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocanın Vefatının 3.yılı sebebiyle basın açıklaması yaptı.

Milli Görüş demek, bizim milletimizin kendi öz görüşü demektir. Sultan Fatihin İstanbulu fethederken kalbindeki inanç ne ise, Milli Görüş odur. Bizim milletimiz bin yıl Milli Görüş ile dünyaya hakim oldu. Bugün de bütün dertlerimizin İlacı Milli Görüştedir. İstanbulu fetheden de, İstiklal Savaşını kazanan da solcular, liberaller, şucular, bucular değil Milli Görüşçülerdir. Saltanat, hilafet bizi yüzyıllarca 3 kıtaya hakim kıldı. Milli Görüş gençliği her zaman Anadolu nun kalbindeydi. Erbakan Hocamızın Türkiyede ilk kez yerli motoru imal eden, Türkiyenin ilk yerli otomobilini üreten, Türkiyenin uçak sanayini ayağa kaldırmak için olağanüstü bir çaba gösteren lider olduğunu unutmamamız  gerekir diyen başkan Çalışkan, şunları kaydetti.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın kurduğu Anadolu Aslanları İşadamları Derneğimizin Adana mızda temsilcisi olmak, bizim için ayrıca önem arz etmektedir. Ne yaptıysa Allah Rızası için yapan Hocamız, geldi tebliğ etti, mücadele etti, inşa etti ve aramızdan ayrıldı. Erbakan Hocamız İslam a hizmet etti, yılmadan, yorulmadan, bu zor yolda yürüdü. İslamın sesini çok uzaklara duyurdu. Müslümanlara davet ve cihat şuurunu anlattı. Derin bir ilme sahipti. Türkiye nin çehresini değiştiren, tarihin akışına yön veren bir liderdi. Kudüs Davasına sahip çıkan insanlardan biriydi. Büyük katliamlar altında ki Kıbrısa, Barış Harekatı kararı vererek Kıbrısı kurtaran bir devlet adamıydı. Bu duygu ve düşüncelerle Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın Mekânı Cennet Olsun,  Rabbim bizlere Erbakan Hocamızın gittiği, yaşadığı ve yaşattığı yoldan ayrılmamayı, davası yolunda samimi bir Müslüman olmayı nasip etsin.