Haberler

Askon 2014 Futbol Turnuvasında Şampiyon Akyem A.Ş

ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) Adana Şubesinin, üyeleri arasında düzenlemiş olduğu Futbol Turnuvası’nın şampiyon takımı “Akyem A.Ş.” oldu.

ASKON Adana Şubesi Organize Komite Başkanı İmam Gazali Hıradağı yaptığı açıklamada,  “bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz turnuvamıza katılan tüm firmalara teşekkür ediyorum.  Gösterilen ilgi bizleri mutlu etti. 12 firma takımının katıldığı ve 5 hafta süren futbol turnuvasında Akyem A.Ş şampiyonluğa ulaştı.  Futbol turnuvasında birinci Akyem A.Ş, ikinci Kıvanç Tekstil üçüncü ise Kozan oğlu Mobilya oldu” dedi.

 

ASKON Adana Şubesi’nin düzenlemiş olduğu futbol turnuvasına yoğun ilgi vardı. Turnuvaya Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Askon Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Futbol turnuvasında dereceye giren takımların birincisi olan Akyem A.Ş’ ye madalyalarını Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, İkinci olan Kıvanç Tekstil’ e Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, üçüncü olan Kozanoğlu Mobilya’ ya ise madalyalarını ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan takdim etti.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, düzenlemiş oldukları futbol turnuvasında emeği geçenlere teşekkürlerini ilettikten sonra “üyelerimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla organize ettiğimiz, geleneksel 4.futbol turnuvamızın, derneğimize yakışır bir şekilde sona ermesi bizleri memnun etti” diyerek sözlerini tamamladı.