Haberler

ASKON’dan Saadet Partisi İl Başkanı Gözütok’a Ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyesi İlker Medeni ve İsmail Çalışkan, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok'u ziyaret ettiler.

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Gözütok, Bir Milli Görüş Kuruluşu olan ASKON un çok değerli temsilcilerini burada misafir etmekle, Milli Görüş teşkilatının ne kadar büyük bir teşkilat olduğuna tekrar şahit olduklarını söyledi. Gözütok, Türkiye nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek içinde bulunduğumuz durum, İslam Coğrafyasının çok önemli bir süreçten geçtiğini gösteriyor. Türkiye nin çok büyük sıkıntıları varken, ülkenin gündemlerle meşgul edildiğini söyledi. Saadet Partisi İl Başkanı Gözütok İktidar Partisi AKP, AK PARTİ nin yanlış politikalarla ülke geleceğini yok etme aşamasına geldiğini sözlerine ekledi.

Ekonomi, eğitim, dış politika başta olmak üzere her alanda geriye gidildiğini söyleyen Saadet Partisi İl Başkanı Gözütok, Boşanma oranlarının her geçen gün arttığı bir dönemdeyiz. Bankalara borcu olmayan vatandaşlarımız yok denecek kadar azalmaya başladı. dedi. Merhum Eski Başbakan Erbakan ın görevine gelirken verdiği sözleri yerine getirmek için hayatı boyunca çalıştığını da dile getiren Gözütok, hem görev yaptığı dönemde, hem de günümüzde ülkemizde yaşanan ekonomik gelişmeler ve nihayetinde Türkiye nin bugün gelmiş olduğu hassas nokta göstermektedir ki, yeni bir dünya düzeniyle birlikte, yeni bir İslam Birliğinin kurulması gerekliliğinin ortaya çıkması, Merhum Eski Başbakanımız Necmettin Erbakan Hocamızın göreve gelirken verdiği sözleri tuttuğunun, biatın kendisine yüklediği sorumlulukları yerine getirmek için çalıştığının apaçık göstergesidir diye konuştu.

2016 yılında yapılacak olan dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ev sahipliliğinden dolayı Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Gözütok’a teşekkürlerini iletti.