Haberler

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan Kanser Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan Kanser Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında Çalışkan, her dönemde insanoğluna aciz olduğunu hissettiren bir hastalık ortaya çıktığını söyledi. Geçmişte, veba, verem vb. hastalıkların dönemin insanlarını etkisi altına aldığını dile getiren Çalışkan, Kanser hastalığının da çağın hastalığı olduğunu kaydetti.

Sağlıklı Beslenmenin önemine değinen Çalışkan:”Katkısız gıdalar, doğal ve taze olan yiyeceklere daha zor ulaşabiliyoruz. Bununla beraber temiz ve bol oksijenli havayı da şehir hayatı içinde ne yazık ki bulmak mümkün olamıyor. Doğal besinler ve doğal ortamlardan uzaklaşmak hastalıkları ortaya çıkarıyor” dedi.

Yapılan çalışma ve araştırmaların önemine vurgu yapan Recep Çalışkan, “iyileşme umudu taşıyan tüm hastalarımıza şifalar diliyorum, Allah’ın yardımı inşallah onlar için yakındır.” dedi. 

Kanserin dünya genelinde giderek artan bir sağlık sorunu olduğunu söyleyen ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, maddi ve manevi zorluklar getiren Kanserin kısmen önlenebildiğini sözlerine ekledi. Pek çok kanser hastasının hastalıktan kurtulduğunu da dile getiren Çalışkan “Allah’ın izniyle tüm kanser hastalarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum” dedi.