Haberler

Abdullah Torun Askon’ da İşadamlarıyla Buluştu…

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, seçim çalışmaları kapsamında Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Adana Şubesinde Yönetim kurulu üyelerinin ve çok sayıda işadamının bulunduğu yemekli tanışma toplantısına katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Askon Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan konuşmasına, “Adana’nın marka şehir olması için yeni yatırımlara, İstihdamlara imza atan, projeler üreten kişilere ihtiyaç olduğunu” söyleyerek başladı. Çalışkan “Adana’daki yatırımcılara yeni teşvik verilmesi ve Adana’ya yeni gelen yatırımcının önünün açılması, Merkez cami etrafının canlandırılması, Adana’da yaşayan insanların Merkez Cami’ ye gidebilmeleri için imkânların oluşturulması, trafik sorununun çözülmesi, Güney Adana’nın ıslahı ve yapılan İmar çalışmalarının yapboz şeklinde olmaması gibi problemler Adana’mızın gelişmesi için engeller teşkil etmektedir” dedi.  Çalışkan ayrıca, yeni havalimanının hafif raylı sistem ile metroya bağlanması gibi hizmetlerin halkımıza sunulması gerekiyor diyerek sözlerini tamamladı.

“Projelerimizle Adana’nın çehresini değiştireceğiz” diyen Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun,  “Halka Hizmet yolunda verdiğim tüm sözleri yerine getireceğimden, kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. Adana’nın hak ettiği hizmetlere kavuşacağının müjdecisi olduğunu söyleyen Torun,  “seçimlerin hemen ertesi gününden itibaren gerçekleştireceğimiz hizmetlerle, bu sevinci perçinleyeceğiz. Hizmetleriyle Dünya’ya örnek olan Partimizle birlikte, Büyükşehir Belediyesi iktidarımızda ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Hazırladığımız projelerimizi bir bir gerçekleştireceğiz. Adanalı tüm vatandaşlarımızı, özledikleri hizmetlere kavuşturmaya kararlıyız. Başta TOKİ olmak üzere, Adana’ya büyük hizmetleri getireceğimiz kurumlarla temaslarımızı yaptık. Adana’da yeşil alanları, çocuk alanları, okulu, ibadethanesi, spor alanları ve sosyal donatıları ile kentin çehresini değiştirecek kentsel dönüşümleri yapacağız. Hükümetimiz, ilçe belediyelerimiz ile uyumlu, halka hizmet için gecesini gündüzüne katan bir büyükşehir belediyesi ile Adana’nın çilesine son vereceğiz. Bu kent istihdam, refah ve hizmet bekliyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Program,  Askon Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan’ın Abdullah Torun’a günün anısına binaen bir plaket takdim etmesiyle sona erdi.