Haberler

ASKON’dan İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hayırlı Olsun ziyaretine Askon Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Başkan Yardımcısı İmam Gazali Hıradağı, Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Aydemir, Kurtuluş Şengül ve Zeki Kızılkaya katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, eğitim çalışmaları sırasında STK temsilcileri ve iş çevreleriyle ile sürekli ortak çalışmalarda bulunduklarını belirtti. Sizlerin de gayretleriyle ilimizdeki eğitim çatısını en iyi yerlere yükselteceğimize inanıyorum dedi.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ise, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’a yeni görev yerinde eğitim ve öğretim için yapılacak hizmetlerin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Çalışkan, ASKON Adana Şubesi olarak Milli ve Manevi değerlerimize sahip çıkan, Ülkemize ve İnsanımıza hayırlı olacak çocuklarımızın yetişmesi için, geleceğimizin teminatı gençlerimize her türlü destek vermeye hazırız dedi.